2010-09-20 | 23:13:42

Tuttsnack och kesella mager kvarg!

Sitter och är sugen på allsköns godsaker. Min kropp skriker fett, socker och festa på du bara! Min hjärna försöker övertala mig om att det inte leder mig på rätt spår i livet. Under de två senaste veckorna har jag haft lite av "lördag hela veckan" syndromet. Ätit för att det är gott, ätit för att det är socialt, ätit för att jag haft den stunden i månaden, ätit för att trösta mig....sen är kroppen igång helt av sig själv. Min fantastiskt trevliga och vältränade kusin sade något vi alla vet men som inte alltid landar i sommar när han var här.

Man kan äta vad man vill bara man tar in på något annat!
Man kan äta vad man vill och då frossa men bara två dagar på en vecka!
Man kan ta en Kesella 1% fett som ett mellanmål!

Kesella är ju fantastiskt krämigt, halvsurt men tillför tydligen bra med proteiner. Dessutom gör den mig helt osugen på sötsaker! Sitter därför och klämmer i mig en kesella mager kvarg och hoppas att min lördag hela veckan ska komma först på lördag! Vill ju inte bli slaktad som julgris till julen!!!!

Köpte en ny sport BH idag för att försöka belöna mig på ett bra sätt. Eller rättare sagt var det min fantastiskt frispråkiga vän som fällde kommentaren "dina bröst sitter för långt ner med den där BH:n" Efter två barn som ammat och klämt ur de sista dropparna är det ju lätt hänt att brösten hamnar aningens längre ner. Att köttet liksom blir lite mjukare. Det fasta fettet som tidigare fanns där som man bara tog för givet har nu blivit rysligt mjukt och skönt. Jag som alltid kände att brösten guppade obekvämt och hårt under gymnasiet springer nu fram med lätta flexibla tuttar i en fantastisk BH som klämmer in så hårt att det inte är möjligt för dem att guppa! Kan det bli bättre!? För er som inte uppnått detta fantastiska mjuktutt stadiet säger jag bara att det är lika givet som att vi alla föds och att vi sen dör. Därimellan blir brösten mer flexibla! Grattis till oss som kommit dit.
0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: